Ønsker du at afmelde din YouSee grundpakke, skal det ske skriftligt via en mail til: chan@advodan.dk, hvor du skal oplyse dit navn og adresse.

Ved tilmelding af grundpakke opkræves der et gebyr hos YouSee på kr. 599,-

Yousee - information fra vores tv/net/udbyder (information)

Kollektiv har vi alle husstande (ejere) en Grundpakke fra Yousee. Det er muligt at melde sig ud af denne pakke ved henvendelse til vores administrator. Dog vil man fortsat kunne blive opkrævet et beløb i forhold til vedligeholdelse af vores fælles net (da vi som ejerforening ejer vores eget net).

Derudover kan den enkelte husstand (ejer) frit  tilkøbe sig alle øvrige løsninger direkte hos Yousee med de foreningsrabatter der gælder for vores ejerforening.

Yousees kundeservice kan kontaktes på  70 70 40 53 og eller se via Yousees hjemmeside: www.yousee.dk

 

Ejerforeningen har lige fra starten af, været forsynet med et fælles antenneanlæg, som vi nu selv ejer. I starten var det af typen sløjfeanlæg – d.v.s. at der kun forløb en ledning til alle 4 lejligheder, som er placeret over hinanden. I slutningen af 80erne, blev der etableret et nyt fællesantenneanlæg. Dengang af typen stikledningsanlæg, hvilket betyder at hver lejlighed har sin antenneledning. I kosteskabet i gangen i de store lejligheder og i entreen i de små lejligheder er disse ledninger placeret og forsynet med en metalkappe (monteret i foråret 2017), idet de ikke må berøres at 3. mand.

 

Vi har i de sidste mange år haft vort anlæg serviceret af TDC og i dag af YouSee. Serviceaftalen med YouSee blev forlænget i 2016 med yderligere 5 år således, at den forløber fremtil 2021.

 

Samtidig med forlængelse af serviceaftalen med YouSee, blev anlægget opgraderet til at kunne levere bredbånd, med hastigheder optil 1000 Mbit.

 

Via antennestik i væggen i stuen kan den enkelte ejer selv bestemme hvor meget TV den enkelte ønsker at kunne modtage. Administrator opkræver som minimum prisen for en grundpakke hvis ikke den enkelte ejer har givet administrator besked om at man skal frameldes – se særskilt punkt om framelding af grundpakke.

 

Alle yderligere multimedie muligheder aftales direkte med YouSee, det gælder fastnettelefon – bredbånd – mobiltelefon. For alle områder gælder, at der er foreningsrabat på disse muligheder.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Felter med * skal udfyldes.

Bjarke Juul (22/2)
Formand

bjarke.anne@youmail.dk

Administration, HRH, bygninger og teknik

John Sørensen (24/13)
Næstformand

js.alb@webspeed.dk

Anlæg og udearealer, bygninger og teknik

Nebi Deveci (32/12)
Bestyrelsesmedlem

nebideveci@hotmail.com

Administration, personale, anlæg og udearealer

Kenneth Albrechtsen Lambertsen
Bestyrelsesmedlem

Firat Korkmaz
Bestyrelsesmedlem

Eva Thune (8/1)
1. suppleant

thune.eva@gmail.com

Administration, beboerforhold

Per Helge Petersen
2. suppleant