Nyt fra bestyrelsen

Dato:
29/04 - 2013

 

Kære #NAME#

Ekstraordinær generalforsamling den 13. maj kl. 17:30 i beboerlokalet

Dato: 28-04-2013

Der indkaldes pga. af den ordinære generalforsamling til ekstraordinær generalforsamling den 13. maj kl. 17:30 i beboerlokalet. Der udsendes også besked herom pr. brev snarest muligt (omhandler afsteming om de nye vedtægter).

Mvh Bestyrelsen

-------------------------------------------

Bestyrelsen siger tak for en god generalforsamling

Dato: 26-04-2013

Bestyrelsen vil gerne sige tak til alle jer der mødte op til den ordinære generalforsamlingen den 24. april. Referat følger så snart vi har det klar.

Det kan oplyses, at der blev stemt et klart ja til de nye vedtæger, og tilsvarende blev der stemt ja til bestyrelsens ønske om mandat til overvejelserne om videoovervågning hvis der viser sig behov. Der blev også stemt ja til forsøg med automatisk lys i en opgang (for at få konkrete erfaringer).

Bestyrelsen arbejder hurtigst muligt videre med, at få gjort noget ved vaskerierne. Aktuelt er et antal maskiner ude af drift på grund af nedslidning og ælde.

Hvad der også kommer fokus på i år, er påbegyndelse af at få gjort noget ved gavlene (give et antal et nyt look). Vil formentlig være noget der skal løses over et par år.

Mvh Bestyrelsen

 

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Felter med * skal udfyldes.

Bjarke Juul (22/2)
Formand

bjarke.anne@youmail.dk

Administration, HRH, bygninger og teknik

John Sørensen (24/13)
Næstformand

js.alb@webspeed.dk

Anlæg og udearealer, bygninger og teknik

Eva Thune (8/1)
Bestyrelsesmedlem

thune.eva@gmail.com

Administration, beboerforhold

Nebi Deveci (32/12)
Bestyrelsesmedlem

nebideveci@hotmail.com

Administration, personale, anlæg og udearealer